VEKTORA BLOG

Joule'un Gücünü Ortaya Çıkarın!

Yapay Zeka, genellikle insan zekası gerektiren görevleri yerine getirebilen bilgisayar sistemlerinin geliştirilmesini ifade eder.

Devamı için Tıklayın...

SAP SuccessFactors Ücret Yönetimi

SAP SuccessFactors Ücret Yönetimi, yöneticiler için ücret planlamasını standartlaştırmak amacıyla tasarlanmış bir sistemdir.

Devamı için Tıklayın...

SuccessFactors Employee Central Bordro (ECP)

Employee Central Bordro (ECP), SuccessFactors Cloud'un güvenliği, ölçeği ve esnekliği ile sunulan yenilikçi bir bulut tabanlı çözümdür.

Devamı için Tıklayın...

RISE with SAP Nedir?

Dünya, teknolojik gelişmeleri iş hayatına entegre ederek şirketler için çeşitli süreçleri işaret ediyor. Bugün, dönüşümün yönü belli: Bulut teknolojileri.

Devamı için Tıklayın...

Micro Focus'un Gold Partneri Olduk!

Micro Focus ile başlayan iş ortaklığımız sayesinde, SAP ve NON SAP projelerin, canlıya alınmadan önce test edilmesi ve sistem dayanıklılıklarının ölçülüp, genel performansın artırılması konularında tüm müşterilerimize kapsamlı bir hizmet sunmayı hedefliyoruz.

Devamı için Tıklayın...

Zero Based Budgeting Nedir?

Zero Based Budgeting, tüm harcamaların ve faaliyetlerin ilk kez yapılıyormuş gibi, yeniden ve baştan belirlendiği bir bütçeleme tekniği ve sistemidir. Daha önceki faaliyetler ve harcamalar bu bütçe sisteminde dikkate alınmaz.

Devamı için Tıklayın...

Çalışan Deneyimlerinizi Qualtrics ile Yönetin!

Qualtrics XM platformu, şirketlerin 4 ana temeli olan, müşteri deneyimi, ürün deneyimi, çalışan deneyimi ve marka deneyimini yöneten bir platformdur. Qualtrics’in çalışan deneyimi ürünü ise Employee XM’dir.

Devamı için Tıklayın...

Kârlılık ve Performans Yönetimi (PaPM/FSPER) Nedir?

SAP HANA tarafından desteklenen SAP Karlılık ve Performans Yönetimi (PaPM), büyük veriye sahip kurumların kârlılığını etkileyen faktörleri analiz edip, dağıtım modellerini kullanıcıların kolaylıkla belirlediği bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.

Devamı için Tıklayın...

Robotik Süreç Otomasyonu Nedir?

RPA , yazılım robotlarının,  bir çalışanı taklit ederek önceden tanımlanmış pek çok görevi yapmasını sağlayan yeni bir teknolojidir. Bu robotlar sizin yerinize e-postalarınızı kontrol edebilir, fatura tutarı doğrulaması yaparak fatura kesebilir, izin verilen uygulamalara girerek görevlerini hatasız bir şeklide tamamlar.

Devamı için Tıklayın...

SAP IBP NEDİR ?

SAP IBP, SAP HANA üzerine kurulu Bulut çözümü olmakla beraber, yeni pazar beklentilerini, şirketler için talep kârlılığını maksimize ederek gerçek zamanlı tedarik zinciri yönetimi sunar. Bu yönetimi sağlayabilme amacıyla, satış ve operasyonel planlama, talep, stok, arz ve tepki planlaması ürünlerini birleştirerek tekil bir planlama ortamı sağlar.

Devamı için Tıklayın...

Teknolojik Dönüşüm Yeni Nesil Fiori Uygulamaları İle Başlıyor!

SAP’nin birçok standart uygulamasını içinde barındıran Fiori, işletmeler için; eşsiz, hızlı, güvenilir ve tamamen kullanıcı dostu bir ortam sunuyor.

Devamı için Tıklayın...

360° Performans ve Geri Bildirim Sürecinin Etkisini Artıran Yeni Uygulamalar

Tüm çalışanlarınızdan gerçek zamanlı ve doğru bilginin alınabilmesi adına mobil uyumlu olarak tasarlanmış ve kendi 360° mimarinizi kolaylıkla oluşturabileceğiniz Feedforward ile ilgili yazımızı okumak için hemen tıklayın.

Devamı için Tıklayın...

Yeni Nesil Depo Yönetimi Uygulamaları

Yeni Nesil Depo Yönetimi Uygulamaları ile %10’lara kadar stok devir hızı artışını yakalayabilir, deponuzdaki tüm mal hareketlerini stratejik olarak yönetebilir ve gerçek zamanlı olarak optimize edebilirsiniz. Yazımızın devamı için tıklayın.

Devamı için Tıklayın...

Online Bankacılık Entegrasyonu

Online Bankacılık Entegrasyonu sayesinde, internet bankacılığıyla yapılan tüm işlemler SAP sistemi içerisine anlık olarak akıyor ve SAP TRM modülü ile senkron bir şeklide çalışabiliyor. Yazımızın devamı için hemen tıklayın.

Devamı için Tıklayın...

UFRS 16 Yeni Kiralama İşlemleri Standardı

 Uluslararası Muhasebe Standartları Kurulu (UMSK) tarafından UFRS 16 kiralama standardı yayınlandı. Yeni standart 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.Yazımızın devamı için tıklayın.

Devamı için Tıklayın...

Basis Nedir ?

Tüm SAP sistemlerinin sorunsuz ve tutarlı bir şekilde çalışmasını sağlayan SAP Basis ile ilgili makalemiz için hemen tıklayın.

Devamı için Tıklayın...

Vektora'dan 2017 Yılında 10 SAP BPC Projesi

VEKTORA, 2017 YILINDA 10 SAP BPC ( Bütçe ve Raporlama ) projesini hayata geçirdi.Detaylı bilgi için hemen tıklayın. 

Devamı için Tıklayın...

SAP UFRS Dönüşüm - Konsolidasyon - Raporlama

Vektora EPM Müdürü Burak Özgen Güner SAP UFRS Dönüşüm & Konsolidasyon & Raporlama modülleriyle ilgili kazanımlarını bu yazıda paylaştı, hemen tıklayın! 

Devamı için Tıklayın...

Bulut Bilişimin Gelişimi

Vektora Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbaş bulut bilişimin gelişimini, avantajlarını ve kamu sektörü için önemini bu blogda paylaştı.Hemen tıklayın ! 

Devamı için Tıklayın...

Gayrimenkul Yönetiminde Entegre Çözüm

Gayrimenkul portföyünü tek merkezden uçtan uca yönetme imkani tanıyan SAP Real Esate Managament çözümünü, Vektora SAP Finansal Uygulamalar Müdürü Burak Başarslan anlattı.

Devamı için Tıklayın...
webinar iletişim
Talebinizi İletin,
Size Hemen Yardımcı Olalım